Reuters bitcoin

Bitcoin scade cu 10%, după ce China a intensificat represaliile asupra pieței crypto

Iniţiatorii spun că l-au rupt din vechea monedă virtuală Codul de bază al monedei virtuale Bitcoin a fost divizat marţi şi a generat o nouă clonă numită Bitcoin Cash, scrie Reuters.

reuters bitcoin cum se schimbă bitcoin la numerar

Iniţiativa pentru a crea o soră a celebrului Bitcoin a avut-o un grup de "mineri" chinezi care făceau mining pe vechea criptomonedă. Ei spun că nu erau mulţumiţi de îmbunătăţirile programate pentru a creşte capacitatea de procesare a tranzacţiilor. Noua monedă nu are, însă, un succes prea mare, cel puţin pentru moment.

reuters bitcoin antminer s7 bitcoin miner

Motivul acestui început greoi este suportul de slabă calitate oferit reţelei Bitcoin Cash. Minerii ce ofereau putere de procesare reţelei Bitcoin au iniţiat marți un "fork", ceea ce a împărţit în două blockchain-ul şi a creat două noi potenţiale căi, iar ca rezultat a apărut noua monedă virtuală.

reuters bitcoin bitcoin profit lucrează

Blockchain-ul este un algoritm online, comun tuturor tranzacţiilor de tip Bitcoin, reuters bitcoin a generat o gamă largă de aplicaţii financiare şi de reuters bitcoin. Această diviziune a creat un nou competitor pentru Bitcoin, care rămâne cea mai veche şi mai valoroasă monedă digitală în circulaţie.

reuters bitcoin bitcoin zi de tranzacționare cum să

O altă urmarea a diviziunii ce-i favorizează pe cei ce au avut bitcoins înainte de împărţire este că acum au acelaşi număr de Bitcoin Cash gratis. Valoarea Bitcoin Cash a avut marţi un preţ mediu de schimb de ,37 dolari, conform bitinfocharts.

reuters bitcoin descărcați bitcoin miliardar

Citițiși