Podcast bitcoin. Navigare rapidă

Stream Pe Langa Subiect Podcast music | Listen to songs, albums, playlists for free on SoundCloud

Finanțe Smart Money Podcast: Bitcoin este sigur? Multe au toate produ ele prezentate aici provin de la partenerii noștri care ne compen ează.

Luarea noastră

Ace t lucru poate influența de pre produ ele de pre care criem și unde și cum apare produ ul pe o pagină. C Conţinut: Sfaturile noastre Multe sau toate produsele prezentate aici provin de la partenerii noștri care ne compensează.

Acest lucru poate influența despre produsele despre care scriem și unde și cum apare produsul pe o pagină. Cu toate acestea, acest lucru nu podcast bitcoin evaluările noastre.

Opiniile noastre sunt ale noastre. Iată o listă a partenerilor noștri și iată cum câștigăm bani. Bine ați venit la podcastul Smart Money al NerdWallet, unde vă răspundem la întrebările despre bani din lumea reală.

Întrebarea din această săptămână este de la un ascultător care întreabă: "Este bitcoin o investiție sigură? Și o recomandați? Luarea noastră Nu există nimic sigur podcast bitcoin ceea ce privește investițiile în bitcoin și alte criptomonede. Puteți pierde o mulțime de bani și nu există rentabilitate garantată.

podcast bitcoin

Luați în considerare ce s-a întâmplat cu bitcoin într-un interval de un an. În decembrieun bitcoin podcast bitcoin valorat mai mult de Un an mai târziu, valoarea scăzuse la 3.

De atunci a fost sus și jos. În plus, există și alte riscuri. S-ar putea să vă pierdeți investiția din cauza hackingului sau a fraudelor.

podcast bitcoin

De asemenea, criptomoneda este încă la început podcast bitcoin nu există nicio modalitate de a spune care versiune, dacă există, va prevala. Toate investițiile implică riscuri, desigur. Chiar și investițiile foarte sigure, cum ar fi obligațiunile de trezorerie, își pot pierde valoarea în timp, deoarece ratele dobânzilor plătite ar putea să nu țină pasul cu inflația, care erodează puterea de cumpărare.

Dacă doriți randamente care să depășească podcast bitcoin pe termen lung, NerdWallet recomandă un portofoliu diversificat de acțiuni - în special, fonduri cu indice low-cost.

podcast bitcoin

Acolo ar trebui să se afle marea majoritate a investitorilor, mai degrabă decât să încerce să bată piețele sau să ia un pariu uriaș cu banii de pensionare. Dacă majoritatea banilor dvs. Sfaturile noastre Înainte de a investi în orice, stabiliți-vă obiectivul.

Dacă vreți să încercați să construiți avere sau să finanțați o pensie într-o zi, fondurile indexate cu costuri reduse sunt calea de urmat. Dacă podcast bitcoin tău este să te distrezi și să speculezi cu o sumă mică de bani, ai putea investi în cripto. Nu treceți peste bord.

Everything You Need to Know About Bitcoin in 2021 - Andreas Antonopoulos

Siguranța și randamentul ridicat nu merg împreună. Dacă nu puteți risca să vă pierdeți principalul, luați în considerare conturile pieței monetare, conturile de economii cu randament ridicat și certificatele de depozit.

Mai multe despre bitcoin pe NerdWallet: Ce este Bitcoin și cum funcționează?

Add to Wish List failed.

Cum să investești în Bitcoin 3 motive pentru a fi pietrificat de Bitcoin Aveți o întrebare despre bani? Trimiteți un mesaj text sau sunați-ne la Sau ne puteți trimite un e-mail la [email protected]. Pentru a asculta episoadele anterioare, reveniți la pagina principală a podcastului. Transcrierea episodului Liz Weston: Bine ați venit la NerdWallet Smart Money Podcast, unde vă răspundem la întrebările legate de bani și vă ajutăm să vă simțiți un pic mai deștepți în ceea ce faceți cu banii dvs.

Sunt podcast bitcoin ta, Liz Weston. Sean Pyles: Sunt cealaltă gazdă a ta, Sean Pyles. Ca întotdeauna, asigurați-vă că ne trimiteți întrebările dvs.

Smart Money Podcast: Bitcoin este sigur? - Finanțe -

Puteți să ne sunați sau să ne trimiteți un mesaj text la Linia fierbinte Nerd la Acesta este NERD sau ne puteți trimite un e-mail la [email protected] rdwallet. Liz: Și în timp ce participați, asigurați-vă că evaluați, examinați și abonați-vă oriunde ați primi acest podcast. Sean: Bine! În acest episod avem o întrebare referitoare la bani podcast bitcoin bitcoin și criptomonedele sunt o investiție inteligentă. Alertă spoiler: s-ar putea să nu fie. Liz: Corect! Saptamana trecuta, Twitter a anuntat ca angajatii ar putea lucra de acasa pentru totdeauna.

Resurse de învăţare

Și asta ne-a determinat să ne gândim la oportunitățile de a lucra de acasă, la provocările podcast bitcoin care le prezintă și la ceea ce au fost propriile noastre experiențe. Noi, de exemplu, lucrez de acasă de mult timp.

Au trecut cum fac schimburile cripto ani pentru mine. Și de cât timp lucrezi podcast bitcoin acasă, Liz? Liz: Mult, mult timp: Și ce, 18 ani? O vreme lungă, lungă. Sean: Da. Deci, sunteți un profesionist, certificat profesionist pentru a lucra de acasă.

PODCAST - Adrian Asoltanie

Mi-ar plăcea să aud de la voi despre ceea ce a funcționat podcast bitcoin nu a funcționat pentru dvs. Am învățat câteva lecții pe parcurs. Dar ce bitcoin liban de tine? Liz: Ei bine, cred că marea lecție este învățarea de a separa viața profesională de podcast bitcoin de acasă. Îmi place să lucrez de acasă pentru că pot amesteca aceste două lucruri.

Pot să mă ridic, să mă plimb, să fac bucatele. Gândește-te la o coloană, plimbă-te cu câinele, știi, și lucrez tot timpul pentru că capul meu lucrează la orice fac. Problema este când acest lucru se întâmplă la nesfârșit.

Unul dintre lucrurile pe care în cele din urmă am învățat să le fac - și a durat mult - a fost să podcast bitcoin literalmente computerul, nu doar să-l adorm și nu doar să mă îndepărtez.

podcast bitcoin

Sean: Da, limitele sunt foarte importante, chiar și podcast bitcoin când le cam amesteci. Ca în fiecare zi, la prânz îmi duc câinele la o plimbare bună de o oră.

podcast bitcoin

Și, așa cum ați spus, vreau să spun, mă gândesc adesea la un articol sau la următorul episod de podcast pe care tu și cu mine vom înregistra. Dar fizic, sunt acolo în parc. Nu sunt la computer și asta mă ajută foarte mult.

  1. Stream Pe Langa Subiect Podcast music | Listen to songs, albums, playlists for free on SoundCloud
  2. Что еще угодно вашему высочеству.
  3. Tales from the Crypt: A Bitcoin Podcast

Și ajută ca managerul meu să știe: "OK, Sean va lua o pauză la prânz. Nu voi putea vorbi cu el pentru această oră", dar știe și că, când mă întorc, voi fi acolo și voi putea să-mi termin lucrările, dar am arătat destul de clar din start, că am acele linii ferme. Și, în același timp, sunt, de asemenea, destul de bun în a-mi termina munca înainte de timp, ceea ce cred că face acest lucru un pic mai ușor de scăpat.

Pe Langa Subiect Podcast’s tracks

Liz: Ei bine, ai adus un punct foarte bun, care este comunicarea. Aceasta este cheia. Echipa ta trebuie să știe când te poate găsi.

Și dacă au nevoie să vă ajute în situații de urgență atunci când sunteți offline, cum să faceți acest lucru.

Top 8 podcast-uri Bitcoin și Cryptocurrency

Cred că asta durează puțin pentru a-ți construi amintirea și încrederea echipei că te pot găsi. Ce a fost deosebit de provocator pentru tine, Sean?

Tax — Software de impozitare pe criptomonede 1. Acesta este și podcastul nostru preferat de pe listă. Pomp este ingenios și informativ. Podcast-ul său nu este doar pentru Bitcoiners, ci pentru oricine este interesat de finanțe și economie. Anthony a avut aproape toți liderii de afaceri de top din industria criptomonedelor la spectacolul său.

Sean: Pentru mine, uneori, limitele sângerează împreună, mai ales când este mijlocul iernii aici în Portland și este foarte ploios. Nu prea vreau să mă îmbrac pentru serviciu, dar uneori voi ajunge într-un loc în care purtați sudori în fiecare zi, mă ridic din pat, deschid laptopul, arunc câteva e-mailuri - și podcast bitcoin Încep să las lucrurile să sângereze în acest fel, ceea ce este atât de ușor de făcut treptat - atunci mă simt OK, mă simt cam înnebunit și nu-mi pot separa sinele de acasă de sinele meu de lucru, chiar dacă totul este care se întâmplă în același spațiu.

Așadar, să mă asigur uneori că sunt ferm în legătură cu aceste limite poate fi uneori greu pentru mine. Liz: Da, știi, îmbrăcarea pentru mine a fost de fapt o parte importantă a acestui lucru. Și este interesant, deoarece oamenilor le place ideea de a purta transpirații toată ziua.

Adăugați în lista de dorințe Instalați Traduceți descrierea în română folosind Google Traducere?

Nu pot intra în mentalitatea potrivită dacă sunt încă în pijamale sau altceva. Ceea ce a fost interesant este că NerdWallet a trimis un cadou echipei de la distanță, ne-au trimis o bucată de swag, care a fost cea mai confortabilă pereche de sudori. Sean :: Oh, nu sunt atât de moi?

Top Podcasts In Society & Culture

Liz: Da! Ceea ce o face cu atât mai atrăgătoare, până unde a trebuit să-i dau fiica mea. Foarte devreme, am luat decizia că distracțiile nu se pot întâmpla în timpul zilei. Cu alte cuvinte, nu mă uit la televizor, nu mă duc la blogurile mele preferate sau orice altceva.

podcast bitcoin

Chiar trebuie să renunț de data aceasta și să nu mă las să rătăcesc, ceea ce este ușor de făcut, ușor de distras. Sean: Am prieteni care se pot uita la televizor în timp ce podcast bitcoin sau fac orice fel de muncă. Și nu există nicio modalitate de a putea echilibra cele două lucruri.

Fler avsnitt av Românul de la... Bitcoin Talk - Mihai Onosie - #NEW​ #IGDLCC​ E090

Dar a fost cu adevărat interesant să-mi văd partenerul adaptându-se la viața de la domiciliu, deoarece cu munca lui nu poți lucra niciodată de acasă. Când vei începe să lucrezi și să încetezi să lucrezi? Cum vom jongla cu treburile pe care le vom face? Ca asta. Cred că, din nou, necesită multă comunicare și negociere. Și suntem doar noi doi cu animalele noastre de companie aici.

Citițiși