Btc piețele. Întrebări frecvente

btc piețele

kim bitcoin

La oracea mai valoroasă criptomonedă din lume ajungea din nou la Între timp, piaţa crypto a pierdut de miliarde de dolari. Săptămâna trecută, CEO-ul Tesla Elon Musk a declarat că producătorul de maşini electrice a suspendat achiziţiile de maşini cu Btc piețele, citând cantităţile uriaşe de energie pe care le impun procesele de minare. Pe atunci, comentariile lui Musk au generat pierderi de peste de miliarde de dolari de-a lungul pieţei.

nevada bitcoin

Anunţul a venit la doar trei luni după ce Tesla a dezvăluit că a cumpărat Bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari, urmând btc piețele accepte moneda ca metodă de plată pentru produsele companiei. Ulterior, miliardarul a dat de înţeles btc piețele ia în calcul sau chiar a vândut o parte din stocurile sale de Bitcoin, provocând un nou val de scăderi în interiorul pieţei.

Cum se fac și se fură banii în piața de Crypto - #IGDLCC E040 #PODCAST

În plus, Banca centrală a Chinei a declarat marţi că Bitcoin nu ar trebui utilizat ca mijloc de plată şi a interzis serviciile asociate cu monedele virtuale din cadrul instituţiilor financiare şi firmelor de plăţi.

Nu este prima dată când China a ales o asemenea abordare.

vot bitcoin

Înautorităţile au închis exchange-urile locale de criptomonede şi au interzis aşa-zisele oferte iniţiale de monede ICOo modalitate prin care companiile pot câştiga bani prin emiterea de noi active digitale.

Citițiși