Script btc

Hyip Scripts
Istoria[ modificare modificare sursă ] Ethereum a fost lansat la sfârșitul anului într-un white paper [14] i. Cu toate astea, nu a reușit să obțină acordul comunității bitcoin, așa că a propus dezvoltarea unei platforme noi, cu un limbaj de scripting mai generalizat. Dezvoltarea a fost finanțată de către un crowdsale online în perioada iulie — augustunde participanții au cumpărat monezi Ethereum Etheri folosind o altă monedă digitală, bitcoin.

În prezent, sa construiesti contracte inteligente pe Bitcoin este destul de complicat utilizând actualul limbaj Bitcoin Script. Minsc are scopul de a le face mai accesibile, democratizând accesul. Contractele inteligente permit utilizatorilor să stabilească reguli suplimentare asupra tranzacțiilor.

Aceste reguli trebuie respectate înainte script btc fondurile să poată fi deblocate. Printre exemple tipice de script btc inteligente pe Bitcoin se numără faptul că nu se permite cheltuirea a script btc BTC până în sau condiția ca mai multe persoane să semneze o tranzacție înainte ca monedele să fie transferate.

Contractele inteligente alimentează de asemenea soluțiile second-layer precum Lightning Network.

cum se creează un portofel bitcoin vindeți- mi bitcoinul

Bitcoin Script, limbajul de bază pentru scrierea contractelor, este foarte complicat. De altfel, dificultatea de generare a smart contracts în rețeaua Bitcoin a fost motivul ce l-a determinat pe Vitalik Buterin să creeze Ethereum.

bitcoin faucets system metatrader 5 btc usd

Acest limbaj este mai ușor de înțeles și utilizat decât Script și oferă în plus garanții de securitate încorporate. Practic, Minsc simplifică Miniscript și oferă modalități mai ușoare și scurte de executare a unei sarcini care de obicei este mai greu de scris.

ardor btc tradingview perechi de tranzacționare criptocurrency

Citițiși