Quebec bitcoin

quebec bitcoin

quebec bitcoin

Argo Blockchain este o companie care minează bitcoin, iar acţiunile companiei listate la Londra au crescut cu 1. În mod natural, evoluţia atrage şi atenţia autorităţilor de reglementare.

quebec bitcoin

Mediul de reglementare pentru criptomonede se află încă la început în mare parte, însă analiştii sunt de părere că regulile se vor dezvolta pe măsură ce industria va creşte.

Autoritatea de supraveghere financiară din Marea Britanie a interzis recent vânzarea instrumentelor derivate quebec bitcoin criptomonede către investitorii de retail şi i-a avertizat pe cumpărători că riscă să îşi piardă toţi banii.

quebec bitcoin

În contextul în quebec bitcoin din ce în ce mai mulţi investitori vor să tranzacţioneze criptomonede, cu puţine produse financiare la dispoziţie, acţiunile companiilor care minează bitcoin şi care sunt listate la bursă au explodat.

În durata unei singure luni, Argo Blockchain a trecut de la o companie cu o valoare de piaţă de 25 de milioane de lire sterline 34 de milioane de dolarila o companie cu o valoare de piaţă de peste de milioane de lire sterline milioane de dolari.

quebec bitcoin

Compania operează centre de date quebec bitcoin America de Nord, inclusiv o facilitate de peste 3. Preţul bitcoin a atins în data de 8 ianuarie un maxim istoric de Investopedia a identificat un număr de 18 companii şi ETF-uri care au investit un total de 8,8 miliarde de dolari în criptomonede.

quebec bitcoin

Citițiși