Piața cryptocurrency

Criptomonedă

XTB nu este o casă de schimb pentru monede virtuale.

La oracea mai valoroasă criptomonedă din lume ajungea din nou la

Suntem unul dintre brokerii lideri în Europa, oferind traderilor de retail acces instant la sute de piețe globale inclusiv CFD-uri cu suport pe monede virtuale, forex, indici, acțiuni, mărfuri și altele. Ce înseamnă asta, mai exact?

  1. Criptomonedă - Wikipedia
  2. Cumpărați bitcoin cu carte de cadou prepaid visa
  3. Bitcoin core wallet

Spre deosebire de bursele pentru monede virtuale, entitățile grupului de capital XTB sunt supravegheate de cele mai importante autorități de supraveghere din lume, inlusiv KNF și AFS în România. Așadar, poți tranzacționa cu încrederea că fondurile tale sunt protejate.

În al doilea rând, oferim CFD-uri cu suport pe monede virtuale Află ce sunt CFD-urileceea ce însemnă că nu este nevoie să le minezi. Pur și simplu investești și speculezi mișcările viitoare de preț fără să deții activul de bază.

Linkuri accesibilitate

Așa că dacă estimezi că acea monedă virtuală va crește, vei putea deschide o poziție long o poți cumpăra. Piața cryptocurrency de altă parte, dacă estimezi că o monedă virtuală va scădea în valoare, vei putea deschide o poziție short o vinzi.

Criptografia asimetrică utilizează o pereche de chei asimetrice publică și privată. Transferul de sume între conturile publice folosește cheile criptografice publice pentru a confirma tranzacțiile și a preveni dubla-cheltuire. Cheia publică este utilizată pentru criptarea unui text, care apoi nu poate fi decodificat decât folosind cheia privată corespunzătoare.

Procesul de deschidere a unui cont cumpărați btc cu mastercard XTB este simplu și rapid.

Ceea ce merită piața cryptocurrency este că durează mai puțin de 15 minute. Poți începe să tranzacționezi imediat după ce acest proces este finalizat și documentele tale sunt verificate!

bitcoin non- profit

Dacă vrei să încerci una dintre platformele noastre și să-ți testezi strategia de tranzacționare, încearcă contul demonstrativ. Conturile demo sunt conturi temporare care utilizează fonduri virtuale și nu implică risc.

Meniu de navigare

Poți încerca contul demo în platforma xStation de pe desktop, mobil smartwatch sau tabletă! Citește mai mult despre platformele noastre de tranzacționare.

Familie de cifre de flux bazată pe Salsa20 recomandate pentru aplicații în care viteza este mai importantă decât securitatea. Portofele digitale[ modificare modificare sursă ] Un portofel digital este, în general, echivalentul unui cont bancar: permite primirea de criptomonede, stocare și trimitere către alte conturi.

Dacă ai deja un cont de tranzacționare și ai acces la una dintre platformele noastre, accesează piața cryptocurrency noastră educațională pentru a urmări un tutorial despre cum deschizi o tranzacție. Poți, de asemenea, învăța și alte caracteristici ale platformei noastre și pe alte piețe cât și elemente de analiză fundamentală și tehnică.

preev bitcoin gbp

Ce autorități reglementează XTB? XTB nu este răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere sau câştig care poate lua naştere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informaţii.

Vă aducem la cunoştinţă că informaţiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanţe sau rezultate. Produsele derivate piața cryptocurrency în marjă oferite sunt riscante.

bitcoin wallet australia

Pierderile pot depăși marja blocată. Ar trebui să luați în considerare dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

cel mai sigur mod de a tranzacționa bitcoin

Începe să investești acum sau testează un cont demo fără riscuri.

Citițiși