Fatwa bitcoin,

Fatwa de odinioară, emisă pentru jocurile, abţibildurile, desenele animate şi suvenirurile Pokemon se potriveşte cu desăvârşite şi în cazul acestui joc care face înconjurul lumii, spune Sheikh Saleh Al-Fozan, membru al consiliul superior al clericilor fatwa bitcoin.

goldman sachs va lansa un birou de tranzacționare bitcoin

Un ulema este un membru al clerului musulman care are şi atribuţii de legiuitor. În islamul sunnit, o fatwa nu este obligatorie pentru nimeni, pe când în islamul şiit poate fi considerată de un individ ca obligatorie, în funcţie de relaţia pe care o are cu respectivul Ulema.

Cel care emite o fatwa este muftiu, poziţie nu neapărat oficială.

0 27 btc la usd

Dacă o fatwa nu inovează în vreun fel, atunci ea este o simplă decizie. Un muftiu este căpetenia religioasă a unei comunităţi musulmane: are competenţa de a da sfaturi în probleme de respectare a cultului islamic.

cumpăra domeniu ieftin cu bitcoin

Marele muftiu fatwa bitcoin conducătorul cultului islamic dintr-o ţară, care are şi atribuţii judecătoreşti. O fatwa conţine în general detaliile raţionamentului unui lider islamic, de regulă în raport cu un caz particular, şi sunt considerate precedent de musulmanii legaţi de acel lider, inclusiv de viitorii muftii. Citeşte continuarea articolului pe mediafax.

Citițiși