Conducta btc

Oleoductul Baku-Tbilisi-Ceyhan - Wikipedia

AKHIRNYA JEPANG TERIMA CRYPTO BRO !! GO BITCOIN !!

In plus, exporturile pe aceasta cale se vor relua dupa reparatiile la conducta afectata saptamana trecuta de o explozie pe teritoriul Conducta btc, au asigurat, marti, reprezentanti companiei turcesti Botas. Conducta care transporta petrol din Azerbaidjan si trece prin Georgia a fost afectata saptamana trecuta de o explozie revendicata de gherilele separatiste kurde, cu doua zile inainte de declansarea conflictului georgian, transmite Reuters.

conducta btc tron btc markets

Ne concentram pe repararea conductei", a declarat o sursa de la compania turca Botas, care a refuzat sa i se dezvaluie identitatea. Conducta btc alta sursa din compania turca a declarat luni ca reparatiile ar putea fi incheiate cel mai devreme intr-o saptamana sau doua.

conducta btc btc eur

In prezent, conducta nu functioneaza. Pretul petrolului a crescut saptamana trecuta la nivel mondial dupa anuntul exploziei, si estimase ca va dura pana in doua saptamani pana la reluarea transportului de petrol. BTC transporta petrol de calitate sperioara de sectorul azer al Marii Caspice spre portul Ceyhan de pe coasta turca a Marii Mediterane.

conducta btc bitcoin al sat

Citeste mai multe despre.

Citițiși