Btc fnz. Africa de Sud: FNZ dezvăluie o soluție bazată pe blockchain pentru sectorul fondurilor

depozitul de eroare hitbtc oferta dell btc

Tehnologia blockchain este utilizată pentru tranzacționarea fondurilor și soluții de decontare de către FNZ. FNZ dezvăluie soluția ChainClear Potrivit unui raport recent al Ledger Insights, FNZ - o firmă care se angajează să btc fnz implicarea clienților, să reducă costurile și să ofere un serviciu fără probleme pentru a ajuta oamenii să-și atingă obiectivele financiare - a lansat ChainClear, o soluție de tranzacționare și decontare a fondurilor cu blockchain.

Utilizarea tehnologiei de registre distribuite DLT va reduce considerabil necesitatea ca administratorii de active și agenții de transfer să reconcilieze diferite înregistrări ale proprietății fondului.

analiza de tranzacționare crypto bitcoin a comercializat unde

În timp btc fnz platforma procesează deja sute de mii de tranzacții și tranzacții în fiecare săptămână, în prezent, ChainClear funcționează în continuare în paralel cu sistemul vechi. Fabric Hyperledger: un blockchain permis de conducere În timp ce tehnologia blockchain și btc fnz rulează mână în mână, există, de asemenea, un caz pentru blockchain-urile btc fnz, care pot fi utilizate de către autorități centralizate, în funcție de comoditatea lor.

Hyperledger este un astfel de blockchain permis, care a asistat la o adoptare considerabilă de către corporații din întreaga lume.

trading bitcoin pe metatrader serviciul vpn bitcoin

Trimite-ne un sfat!

Citițiși