Bitcoin thb. Zboruri către München | Voeblue

bitcoin thb

bitcoin thb arbitraj între schimburile de cripto

Bloomberg Înșelătorie istorică cu bitcoin: Doi frați din Africa de Sud au dispărut cu monede de circa 3,6 miliarde de dolari Înșelătorie istorică cu bitcoin: Doi frați din Africa de Sud au dispărut cu monede de circa 3,6 bitcoin thb de dolari Andra Oprescu scris joi, Doi frați din Africa de Sud, proprietarii unei platforme de investiții în criptomonede, au bitcoin thb după ce ar fi furat bitcoin în valoare de 3,6 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg.

Frauda este una dintre cele mai mari înșelătorii de până acum pe piața criptomonedelor, posibil cea mai mare din istorie.

อัพกำไร 20เท่า เทรด Bitcoin ใช้ทุนน้อยแต่ได้มหาศาล เพราะมีทุนให้ยืม

Potrivit datelor disponibile la acest moment, se pare că de fapt monedele au fost furate de proprietarii companiei de investiții. Primele semne de întrebare au apărut încă din aprilie, când clienții au bitcoin thb rugați să nu apeleze la autorități, deoarece ar putea îngreuna recuperarea fondurilor.

bitcoin thb comercianții btc

În aprilie, la momentul dispariției fraților Ameer și Raees Cajee, monedele valorau circa 3,6 miliarde de dolari. La prețul de astăzi, valoarea monedelor este considerabil mai mică, de circa 2,3 miliarde de dolari.

bitcoin thb butonul de plată bitcoin

Afla mai multe despre.

Citițiși