Bitcoin pos

bitcoin pos

Riscul de atac în rețea Ce este dovada mizei PoS? Conceptul Proof of Stake PoS afirmă că o persoană poate extrage sau valida tranzacții bloc în funcție de câte monede deține. Aceasta înseamnă că cu cât mai mult Bitcoin sau altcoin deține un miner, cu atât are mai multă putere minieră.

Traducere "POS" în spaniolă

Chei de luat masa Cu Dovada mizei POSminerii Bitcoin pot extrage sau valida tranzacțiile bloc pe baza cantității de Bitcoin pe care o deține un miner. Proof of Stake POS a fost creat ca o alternativă la Proof of Work POWcare este algoritmul de consens original în tehnologia Blockchain, utilizat pentru a confirma tranzacțiile și pentru a adăuga noi blocuri lanțului.

investiția bitcoin crypto fx

Dovada muncii POW necesită cantități uriașe de energie, minerii trebuind să-și vândă monedele pentru a plăti factura; Dovada mizei PoS oferă putere minieră pe baza procentului de monede deținute de un miner. Dovada mizei POS este văzută ca fiind mai puțin riscantă în ceea ce privește potențialul pentru mineri de a ataca rețeaua, deoarece structurează compensarea într-un mod care face un atac mai puțin avantajos bitcoin pos miner.

Înțelegerea dovezii mizei PoS Dovada mizei a fost creată ca o alternativă la dovada muncii PoWpentru a aborda problemele inerente în aceasta din urmă. Când este inițiată o tranzacție, datele tranzacției sunt încorporate într-un bloc cu o capacitate maximă de 1 megabyte și apoi bitcoin pos pe mai multe computere sau noduri din rețea. Nodurile sunt corpul administrativ al blockchain-ului și verifică legitimitatea tranzacțiilor din fiecare bloc.

Bitcoin pos a efectua etapa de verificare, nodurile sau minerii ar trebui să rezolve un puzzle de calcul, cunoscut sub numele de dovada problemei de muncă. Primul miner care a decriptat fiecare problemă de tranzacție bloc este recompensat cu monede.

bitcoin pos

Odată ce un bloc de tranzacții a fost verificat, acesta este adăugat la blockchain, un registru public transparent. Exploatarea minieră necesită o mare putere de calcul pentru a rula diferite calcule criptografice pentru a debloca provocările de calcul.

Puterea de calcul se traduce printr-o cantitate mare de energie electrică și putere necesară pentru dovada muncii.

  • Lars sven btc
  • Lista companiilor care acceptă bitcoin
  • Mai exact, co-fondatorul Ethereum a explicat că prioritatea este trecerea la Pos Proof-of-Stake în defavoarea dezvoltării de shard chains.

Însa estimat că o tranzacție Bitcoin a necesitat cantitatea de energie electrică necesară pentru a alimenta 1,57 gospodării americane pe zi. Pentru a plăti factura la electricitate, minerii își vând de obicei monedele premiate pentru bani fiduciari, ceea ce ar duce la o mișcare descendentă a prețului criptomonedei.

bitcoin după brexit crypto cfd broker

Dovada mizei PoS urmărește să abordeze această problemă atribuind puterea minieră proporției de monede deținute de un miner. În acest fel, în loc să utilizeze energie pentru a răspunde la puzzle-urile PoW, un miner PoS se limitează la exploatarea unui procent din tranzacții care reflectă miza sa de proprietate.

Prima criptomonedă care a adoptat metoda PoS a fost Peercoin. Nxt, Blackcoin și ShadowCoin au urmat în scurt timp exemplul.

100x bitcoin de pârghie btc markets cumpara ethereum

Riscul de atac în rețea Bitcoin utilizează un bitcoin pos PoW și, ca atare, este susceptibil la o potențială Tragedie a Bitcoin pos. Tragedia Comunelor se referă la un moment viitor în care vor fi disponibili mai puțini mineri de bitcoin din cauza recompensei minore sau deloc blocate din minerit.

POS - Traducere în spaniolă - exemple în română | Reverso Context

Singurele comisioane care vor fi câștigate vor proveni din comisioane de tranzacție, care vor scădea și în timp, deoarece utilizatorii aleg să plătească comisioane mai mici pentru tranzacțiile lor.

Dacă valoarea criptomonedei scade, aceasta înseamnă că valoarea participațiilor sale ar scădea și astfel, deținătorul acțiunii majoritare ar fi mai stimulat să mențină o rețea sigură. Unele monede precum Peercoin PPC folosesc un sistem mixt în care sunt încorporate ambele metode.

Citițiși