70 btc

Bitcoin a depăşit pentru prima dată plafonul de 25.000 de dolari

Cea mai cunoscută criptomonedă a atins sâmbătă nivelul record de La începutul acestui an se tranzacţiona la nivelul de 8.

btc la kilograme

În toamnă, bitcoin s-a apreciat semnificativ, datorită cererii din 70 btc marilor investitori, atraşi de potenţialul unor câştiguri rapide, şi a aşteptărilor că va deveni o metodă de plată de bază, potrivit Agerpres. Aprecierea bitcoin vine după ce PayPal Holdings Inc s-a alăturat în octombrie pieţei criptomonedelor, permiţând clienţilor 70 btc cumpere, să vândă şi bitcoin după tranzacționare deţină bitcoin şi alte monede virtuale folosind portofelele online ale procesatorului de plăţi online.

Clienţii PayPal vor putea de asemenea să folosească criptomonedele pentru a face achiziţii la 26 de milioane de comercianţi din reţeaua sa, de la începutul anului viitor, a informat compania americană.

pot schimba bitcoin pentru dolari

PayPal speră că acest serviciu va încuraja folosirea pe plan global a monedelor virtuale şi îşi pregăteşte reţeaua pentru noile monede digitale care ar putea fi dezvoltate de băncile centrale şi de 70 btc, a afirmat într-un interviu Dan Schulman, preşedinte şi director general.

Compania, cu sediul în San Jose, California, are de milioane de conturi active pe plan global şi a procesat în trimestrul doi din plăţi de miliarde de dolari Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

stoc comercial vs bitcoin

Citițiși